Nieuws


In oktober 2018 heb ik level 3 van de opleiding Sensorimotor Psychotherapy afgerond. Hiermee ben ik nu een gecertificeerde en bevoegde Sensorimotor therapeut.


25-Okt-2015: De praktijkruimte is helemaal opgeknapt. Tijd ook voor een nieuw logo, vernieuwde website en nieuw behandelaanbod. Na een periode van bezinning is Praktijk de Overkant weer volop in beweging. Eind november 2015 rond ik level 1 van de opleiding Sensorimotor Psychotherapy af, een lichaamsgerichte psychotherapievorm ontwikkeld door Pat Odgen. Ook ben ik gestart met het supervisietraject voor de titel Master Practitioner EMDR. Tot die tijd ben ik Practitioner in opleiding. Na mijn Master wil ik me verder bekwamen tot EMDR therapeut.


23-Sep-2014: Op dit moment ben ik bezig met mijn registratie als MBT basistherapeut.


1-Sep-2014: Publicatie "De SPV als spiegel van de patient" in een module van de SPV opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam, tevens aangeboden ter publicatie aan het vakblad SP. De publicatie vind je hier (PDF).


4-Mar-2014: Afgestudeerd als sociaal psychiatrisch verpleegkundige.


28-Mei-2012: Inmiddels heb ik met succes de training aan de Arkin Academy afgerond. Dit betekent dat je vanaf nu bij Praktijk de Overkant ook terecht kunt voor een leefstijltraining. Hierin leer je om je verslaving de baas te zijn. Je gebruik te stoppen of onder controle te krijgen.


In september 2012 start ik met de opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Op deze manier kan ik de begeleiding vanuit Praktijk de Overkant verder uitbreiden, ook al gedurende mijn opleidingstijd. Op dit moment voer ik gesprekken met huisartsen in de omgeving om tot een samenwerking te komen. Meer nieuws hierover volgt op korte termijn.


19-Jan-2012: Op 2 en 16 februari zal ik een training volgen via Arkin Academy. Deze training betreft een leefstijltraining, welke als primair doel heeft verandering aan te brengen in verslavingsgedrag.


19-Jan-2012: Website nieuwe stijl online.